“You’ll never know what you’re capable of until you take that first step.
You are capable of amazing things.”


Wanneer was jij voor het laatst volledig in jouw kracht? Hoe zag dat moment er voor jou uit? Wat was er toen, of wat was er juist niet, dat jou nu weghoudt van jouw ultieme staat van zijn, jouw ultieme staat van wellbeing?

Moe, futloos, vage, of minder vage pijntjes en klachten.

Wellicht last van stress, (over)vermoeidheid, herstellende van een burn-out, keuzestress, levensfaseproblematiek, slaapproblemen, emotie-eten, overgewicht (of juist ondergewicht), of wellicht ben je herstellende van een blessure of operatie, dat je zowel fysiek als mentaal afremt.

Wat weerhoudt jou van het zijn van je beste zelf?

(Mind) in Motion is een verzamelnaam voor heartspace108 vitaliteitscoaching en personal training.
In een uitgebreide intake komen we er samen achter waar jij behoefte aan hebt en waar voor jou de hoofdfocus ligt; op fysiek, of op mentaal vlak. Vaak blijkt dit een combinatie van beiden.

Samen maken we jouw doelen concreet, en in kleine, overzichtelijke stappen werken we naar jouw doelen toe. Op heldere wijze gaan we aan de slag met het herkennen en doorbreken van gedrag en patronen.

Een
(Mind) in Motion traject is persoonlijk, en heeft altijd een holistisch uitgangspunt, wat wil zeggen dat er gekeken wordt naar de mens als geheel; de connectie mind, body, soul als onlosmakende drie-eenheid.

Of je nu wilt afvallen, als beginner of na lange tijd eindelijk die start wilt maken om te gaan sporten, lekkerder in je vel wilt zitten, specifieke klachten hebt, herstellende bent van een blessure, of wat jouw doel ook mag zijn: met (Mind) in Motion begeleiding speciaal voor jou op maat haal je het beste uit jezelf.

Bekijk de tarieven

Heb je vragen over de mogelijkheden, voel je vrij om vrijblijvend contact op te nemen.