Nek-, Schouder-, rugmassage

De perfecte keuze bij (spannings)klachten aan de nek, schouders of rug. Een nek-, schouder-, rugmassage is een vorm van massage die specifiek gericht is op het verminderen van spanningen in deze gebieden. Deze massage is ideaal als je veel zittend werk verricht, een fysiek intensief beroep hebt waarbij je bijvoorbeeld veel tilt, als veel stress ervaart of regelmatig last hebt van stijve spieren in deze gebieden. Oliemassage, gericht op het verbeteren van de bloedsomloop en het verwijderen van afvalstoffen. Verschillende massagetechnieken kunnen worden afgewisseld, afgestemd op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Een nek-, schouder-, rugmassage kan helpen bij het verminderen van klachten zoals pijn, stijfheid en vermoeidheid in de nek, schouders en (onder)rug. Daarnaast kan de massage zorgen voor een diepe ontspanning van lichaam en geest, waardoor stress en spanningen worden verminderd.

Deze massage is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en verlichting van spanningen in de nek, schouders en/of (onde)rug. Of je nu veel zittend werk verricht, regelmatig sport of gewoon behoefte hebt aan een moment van rust en ontspanning, een nek schouder rugmassage kan helpen om je lichaam en geest in balans te brengen en te ontspannen.
Toch ook graag aandacht voor het onderlichaam en de armen? Denk dan bijvoorbeeld aan een Deep Tissue Massage. Of boek de Nek-, Schouder-, Rugmassage in combinatie met een Voetreflexmassage.

Afspraak boeken