Afspraak boeken
cadeaubon bestellen

 

Iedere massage aangeboden wordt volledig op de persoon afgestemd. Geen twee massages zijn exact hetzelfde, omdat geen twee lichamen hetzelfde zijn. Met aandacht en toewijding kun je terecht voor een ontspannende, helende of klachtgerichte massage.

Massage is meer dan puur even ontspanning. Het is verzorging voor, en onderhoud van lichaam en geest. Het lichaam en de geest worden in balans gebracht, zowel mentaal als fysiek. Door middel van massage wordt de doorbloeding gestimuleerd. Fysieke blokkades en energetische blokkades in het lichaam worden opgeheven, waardoor energie weer vrij kan stromen. Stress en spanning verminderen, zodat je je ontspannen, verkwikt en vitaal kunt voelen.

heartspace108 maakt enkel gebruik van
100% natuurlijke, neutrale oliën.

Voor mentale ontspanning kan er gekozen worden voor een etherische olie.
Bij specifieke klachten kan er gekozen worden voor een helende olie.

Boek jouw afspraak online, of bestel een cadeaubon. Bij vragen kun je contact opnemen via 06-3325 4500.

Aanbod

Intuïtieve Ontspanningsmassage

Holistische lichaamsmassage met warme olie, gericht op het verminderen van spanning en blokkades. Een relatief milde, maar zeer effectieve massage voor het ontspannen op zowel mentaal als fysiek niveau.
Lees meer..

Nek-, schouder-, rugmassage

De perfecte keuze bij (spannings)klachten aan de nek, schouders of rug.
Oliemassage, gericht op het verbeteren van de bloedsomloop en het verwijderen van afvalstoffen. Verschillende massagetechnieken kunnen worden afgewisseld, afgestemd op wat het lichaam op dat moment nodig heeft.

Lees meer..

Deep Tissue massage

Oliemassage, waarbij door middel van krachtige, overwegend langzame massagetechnieken er gefocust wordt op de diepere weefsels en het verbeteren van de energiestroom in het lichaam. Deze massage is met name geschikt bij langdurig opgehoopte spanning, in zowel lichaam als geest.

Lees meer..

Indiase hoofdmassage

Massage van het hoofd, de nek, het gezicht en de oren. Volledig gericht op totale ontspanning, middels het stimuleren van de energiebanen en acupressuurpunten.

Lees meer..

Voetreflexmassage

Ontspannende, maar krachtige massage van de voeten en onderbenen. Stimuleert de doorbloeding van de vitale organen, heeft een sterk ontgiftende werking en brengt lichaam en geest weer in balans, door het stimuleren van reflexzones en drukpunten.
Lees meer..

Psoas Release Massage

Een Psoas Release Massage heeft de focus op het buikgebied, met daarin de diep gelegen spiergroep Iliopsoas.
De psoas is onze emotiespier, en verwerkt emoties als angst, verdriet, frustratie, verlies, zorgen. Een gespannen psoas kan klachten geven als onverklaarbare buikpijn, darmklachten, rugpijn, heupklachten, pijn in de lies en een geblokkeerde ademhaling.

Lees meer..

Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage is een helende massage waarbij er klankschalen worden aangeslagen. De schalen kunnen op je of naast je worden geplaatst.
Een behandeling met klankschalen werkt op de diepe, subtiele lagen van ons lichaam.
Op mentaal, fysiek, energetisch niveau.
Lees meer..

Zwangerschapsmassage

Mogelijk vanaf de 12e week van de zwangerschap.
Deze zeer milde, ontspannende massage vindt plaats in een, door kussens ondersteunde, ontspannen houding op de zij, en is gericht op ontspanning en verlichting. Eventueel mogelijk in combinatie met zwangerschapsyoga.
Lees meer..

Stoelmassage

Laagdrempelige massage op speciale massagestoel. Drukpuntmassage van nek, schouders, rug, armen, handen en het hoofd. Er wordt gemasseerd over de kleding heen.
Lees meer..

Boek jouw afspraak online, of bestel een cadeaubon. Bij vragen kun je contact opnemen via 06-3325 4500.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

heartspace108 is gevestigd in hartje centrum aan de Westblaak 92. Tussen metrohalte Beurs en Eendrachtsplein in.