Voetreflexmassage

Ontspannende, maar krachtige massage van de voeten en onderbenen. Stimuleert de doorbloeding van de vitale organen, heeft een sterk ontgiftende werking en brengt lichaam en geest weer in balans, door het stimuleren van reflexzones en drukpunten.


Een voetreflexmassage is gericht op de reflexpunten in de voeten. Deze punten corresponderen met verschillende organen en lichaamsdelen en kunnen gestimuleerd worden om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Tijdens de massage worden de voeten gemasseerd met behulp van verschillende massagetechnieken en drukpunten. Door het masseren van de reflexpunten wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen blokkades in de energiebanen worden opgeheven. Dit kan bijdragen aan het verminderen van klachten en het bevorderen van de algehele gezondheid.

Een voetreflexmassage kan helpen bij het verminderen van klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, stress, spijsverteringsproblemen en hormonale disbalans. Daarnaast kan de massage zorgen voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Vaak geboekt in combinatie met een nek-, schouder-, rugmassage of intuïtieve ontspanningsmassage.

Afspraak boeken