Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een bijzondere tijd in het leven van een vrouw. Het lichaam verandert en er ontstaat nieuw leven. Een zwangerschapsmassage kan helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten die tijdens de zwangerschap kunnen ontstaan, zoals rugpijn, nekpijn, vermoeidheid en vocht vasthouden.

Mogelijk vanaf de 12e week van de zwangerschap.
Deze zeer milde, ontspannende massage vindt plaats in een, door kussens ondersteunde, ontspannen houding op de zij, en is gericht op ontspanning en verlichting. Eventueel mogelijk in combinatie met zwangerschapsyoga. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een zwangerschapsmassage is dat ideale rustmoment, en kan verlichting bieden bij de volgende klachten: bekkenklachten, (lage) rugklachten, hoofdpijn, vocht vasthouden, kramp, vermoeidheid en slapeloosheid. Een zwangerschapsmassage kan bijdragen aan het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning, wat zowel de moeder als de baby ten goede kan komen. Daarnaast kan de massage zorgen voor een betere nachtrust en een verbeterde bloedcirculatie. Het ultieme rustmoment in deze fase vol verandering.

Afspraak boeken