Stoelmassage & Bedrijfsmassage

Laagdrempelige massage op speciale massagestoel.
Drukpuntmassage van nek, schouders, rug, armen, handen en het hoofd. Er wordt gemasseerd over de kleding heen. Deze massage kan geboekt worden als laagdrempelig alternatief voor een oliemassage, maar kan ook zakelijk geboekt worden op locatie door werkgevers.

Een stoelmassage is een ontspannende, of activerende massage, waarbij er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken om spanningen en klachten te verlichten. De massage richt zich met name op de rug, nek, schouders, armen, handen en delen van het hoofd; de delen van het lichaam die vaak gespannen zijn als gevolg van een zittend beroep.

Een stoelmassage of bedrijfsmassage kan helpen bij het verminderen van klachten zoals hoofdpijn, stress, vermoeidheid en RSI- (tegenwoordig bekend als KANS-)gerelateerde klachten. Daarnaast kan de massage zorgen voor een verbeterde concentratie en productiviteit op de werkvloer.

Deze massage is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en verlichting van klachten, met name voor mensen die langdurig achter een bureau zitten. Een stoelmassage of bedrijfsmassage kan een waardevolle investering zijn in de gezondheid en het welzijn van werknemers.

Ben jij als werkgever geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op via info@heartspace108.com.

Voor een losse afspraak als particulier kun je boeken via onderstaande knop. Toch liever een oliemassage? Kies dan bijvoorbeeld voor een Nek-, Schouder-, Rugmassage, of voor een Deep Tissue massage.

Afspraak boeken